Beste Gaîten,

Arboricultura is dit jaar 110 jaar oud! Dit betekent dat we ons 22e lustrum mogen vieren. Als oudste HBO studentenverenging van Nederland en de enige met een Koninklijke ereonderscheiding moet natuurlijk flink uitgepakt worden.

De lustrumcommissie is een tijdelijke commissie die wordt opgericht speciaal voor de organisatie van de lustrumfeesten. In de periode tot aan de verjaardag in de eerste week van december zullen er feesten en andere activiteiten worden georganiseerd. Waarvan de eerste al zijn geweest. Verder komen nog een hoop feesten voorbij en met onder andere een LvL-Gaîtenkamp, de presentatie van de Arbori top110,  een verzameling nummers die alle leden samengesteld wordt. Aan het eind van het lustrumjaar sluiten we af met een week lang feest om onze verjaardag te vieren.

Wil je helpen met het organiseren van lustrumactiviteiten of het je geniale ideeën die niet kunnen ontbreken in een lustrumjaar. Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vertel het tegen een van de commissieleden.

Voor nu laten we het hierbij. Wij hopen je binnenkort te zien bij een van de lustrumactiviteiten.

Tot soos!

Julia van der Heijden, Jildou Eringa, Karlijn van Laar, Rens Nuwenhoud, Bernard Luiken, Jamie Kater, Nick Hoeksema, Sido Blaam en Peter Kappert