Voor de echte die-hards is er het Intro-weekend. Dit weekend sluit aan op de Intro-week, en betekent nog meer plezier! Tijdens dit weekend wordt er vanalles georganiseerd, van spelletjes tot bomen zagen en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om af en toe een biertje te drinken.

Dus wil je je Intro-week in stijl afsluiten ga dan mee op Intro-Weekend!

“Het studentenleven is kort, dat van Arboricultura is eeuwig”

Arboricultura, of door leden genoemd Arbori, is de oudste HBO studentenvereniging van Nederland en de grootste studentenvereniging van Arnhem en omstreken. Er kunnen pagina’s gevuld worden over wat Arbori is, maar kort en bondig proberen we het hier toch duidelijk te maken!

Arboricultura betekent “het in het cultuur brengen van bomen” en is opgericht te Boskoop in 1908, waar in die tijd de Rijkstuinbouwschool gesitueerd was. Na omzwervingen kwam Arbori mee met de studierichting Tuin- en Landschapsinrichting naar Velp, bij Hogeschool Van Hall Larenstein. Dit als stukje geschiedenis, maar wat ís Arbori nu, wat maakt Arbori anders dan andere studentenverenigingen?

Lees meer...

Kom je dit jaar studeren op Larenstein en heb je nog geen kamer? Geen nood, wij helpen je graag! Zo nu en dan komen er een aantal kamers vrij in de studentenhuizen 'van' Arbori. Ben je op zoek naar een kamer? Stuur dan snel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan wordt je zo snel mogelijk geholpen om een kamer te vinden.

Er zitten natuurlijk een paar voordelen aan thuis wonen; je was wordt gedaan en er wordt elke dag voor je gekookt etc. Op kamers wonen heeft daarentegen ook een hoop voordelen! Zo kan je zelf bepalen hoe laat je opstaat, thuis komt en wat je gaat eten of wat niet.
Op kamers wonen betekent dus erg veel plezier; samen eten/barbecuen, stappen en sporten, maar ook samen tot diep in de nacht studeren voor die ene ontwerpopdracht of samen planten leren in de tuin. Je kan namelijk bijzonder veel leren van je medestudenten en niets is leuker dan je volledig in het studentenleven te storten!

Omdat Larenstein dit jaar geen extra hulp meer biedt met huisvesting zal Arbori je zoveel mogelijk proberen te helpen met het vinden van jouw kamer.