ralf

Soosbestuur 2017-2018

v.l.n.r

Wessel Zondergeld Technisch Soosmeester
Elsemiek van de Kamp Secretaris
Stein Rakels Penningmeester
Marieke de Groot Coördinerend Soosmeester
Gijs Smeenk Algemeen Soosmeester
Robbert Scholten Voorzitter

 

Lieve Gaîtjes,

Hierbij een stukje over het soosbestuur 2017-2018. Dit bestuur is door zes enthousiaste mensen overgenomen op 8 november 2017. We zijn een gezellige club mensen die van alles in de soos regelen. Van het licht en geluid, de coördinatie van de commissies die in de soos aanwezig zijn tot aan het bier dat wij elke week weer met plezier bestellen.

In de voorbereidingen tot dit bestuursjaar hebben we veel met z'n allen ondernomen om een hechte groep te worden. En dat is gelukt! We gaan elke week met veel plezier de vergaderingen in, na de vergaderingen drinken we met zijn allen een biertje na.

Ons bestuur bestaat uit Robbert Scholten, onze voorzitter, die ons laat inzien wat wij als groep dit jaar kunnen bereiken. De secretaris Elsemiek van de Kamp zorgt er voor dat de bestanden netjes worden opgenomen en worden verwerkt. De penningmeester Stein Rakels zorgt dat er genoeg bier in de soos en bij Huize Larenstein is, hij zorgt supergoed voor de dorstige gaîtjes. Marieke de Groot is onze coördinerend soosmeester, zij zorgt ervoor dat elke soosavond goed loopt, door middel van een goede communicatie met de tapperscommissie, activiteitencommissie, draaierscommissie en deurbokkencommissie. Om te zorgen dat het licht werkt, het geluid het doet en alle bestuurscadeaus aan de muur hangen en blijven hangen, hebben we onze technisch soosmeester Wessel Zondergeld. Ook hebben we een algemeen lid genaamd Gijs Smeenk. Gijs helpt iedereen een handje als het nodig is.

Zo hebben we een super leuke groep waar we veel plezier mee gaan beleven komend jaar!

 

Namens Soosbestuur 2017-2018,
Meters maken!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.